West-Vlaanderen : de gedreven provincie

Deelnemende bedrijven

testbedrijf 2022

14 maart - 28 maart 2022

Testbedrijf 2022 ontvangt dit voorjaar met open armen de testkaravaan..... 

Lees meer

Woonzorggroep GVO

28 maart - 8 april 2022
Lees meer

Wegens groot succes is kalenderjaar 2022 reeds volboekt. Interesse om deel te nemen in 2023? Stel jouw bedrijf dan kandidaat!

Schrijf je bedrijf in
Logo Marelec Nieuwpoort

Marelec Nieuwpoort

5 mei - 19 mei 2022

Marelec is een innoverende en hoogtechnologische machinebouwer van sorteer- en portioneermachines voor de voedingsverwerkende industrie.  Als belangrijke internationale speler behalen wij 95% van onze omzet uit export. Marelec is een mensgerichte KMO met ruim 100 medewerkers.  Wij bieden engineering van A tot Z voor ingenieurs (design, R&D, Testing, Sales en Service, developers (PC Software, software en hardware) en technische profielen (lassers, montage, elektriciens en verspaning). Voor al deze collega’s willen wij nog meer inzetten op duurzame mobiliteit, want duurzaamheid is 1 van onze 4 bedrijfswaarden.

Lees meer
logo scholengemeenschap Saeftinghe Oostkust

Scholengemeenschap Saeftinghe Oostkust

24 mei - 7 juni 2022

De vzw Saeftinghe-Oostkust staat voor degelijk, kwaliteitsvol, vernieuwend onderwijs met zorg voor het kind.

Lees meer
Stad en OCMW Roeselare

Stad en OCMW Roeselare

9 juni - 23 juni 2022

Stad en ocmw Roeselare telt ongeveer 670 personeelsleden. We verwelkomen tussen 10 en 24 juni 2022 de Testkaravaan.

Lees meer
Logo_federale_pensioendienst

Federale Pensioendienst Brugge

9 juni - 23 juni 2022

De Pensioendienst berekent en betaalt de pensioenen van werknemers, zelfstandigen en ambtenaren.
Wanneer kunt u met pensioen? Hoe vraagt u uw pensioen aan?  We doen er alles aan om u te informeren en adviseren over uw (toekomstig) pensioen. We bepalen de pensioenrechten en kennen deze toe. Hiervoor berekenen we de pensioenen van werknemers en ambtenaren, en de inkomensgarantie voor ouderen (IGO). We betalen de pensioenen, IGO, renten en uitkeringen van werknemers, ambtenaren en zelfstandigen. 

We ondersteunen ook het beleidswerk. Hiervoor stellen we onze gegevens, analyses en expertise op strategisch, juridisch, financieel en actuarieel vlak ter beschikking van de beleidsmakers.
 

Lees meer
Logo van het gemeentebestuur Oostrozebeke

Gemeentebestuur Oostrozebeke

28 juni - 8 juli 2022

Het gemeentebestuur Oostrozebeke ondertekende het burgemeestersconvenant en het lokaal energie- en klimaatpact en wil haar voorbeeldfunctie uitdragen naar haar inwoners. 

Na een geslaagde testkaravaan voor haar inwoners in 2020 wensen het gemeentebestuur en OCMW Oostrozebeke nu hun eigen personeelsleden actief aansporen om vaker op een duurzame manier naar het werk te komen. Via de testkaravaan kunnen personeelsleden testen of woon-werkverkeer met de bus, elektrische fiets, speedpedelec, bakfiets, … iets voor hen is. Da’s niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de (mentale) gezondheid! 

Lees meer
Logo_politiezone_polder

Politiezone Polder

28 juni - 8 juli 2022

PZ Polder staat in voor de basispolitiezorg van de stad Diksmuide en de gemeenten Kortemark, Houthulst, Koekelare. De totale oppervlakte van de zone bedraagt 301 km² en wordt doorkruist door 962 km wegen, zowel gemeentelijke landelijke wegen als drukke gewestwegen.

Op het vlak van People, Planet en Profit levert de politiezone veel inspanningen. De organisatie van de car-free-day was een onverwacht succes. Er werd die dag maar liefst 804 km naar, van en op het werk gefietst. De politiezone blijft het als een uitdaging zien om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met de bouwplannen van een nieuw centraal politiekantoor zal ook mobiliteit een belangrijk gegeven zijn. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee ook zorgen voor een aangename werkplek. Wij verwelkomen dan ook graag de testkaravaan van dinsdag 28 juni tot en met vrijdag 8 juli 2022.
 

Lees meer