West-Vlaanderen : de gedreven provincie

Deelnemende bedrijven

Sint-Paulusschool - Campus Sint-Vincentius Anzegem

Sint-Paulusschool Anzegem

13 oktober - 27 oktober 2022

De vzw Sint-Paulusschool staat vanuit haar baseline warm hart, frisse kijk en open geest garant voor kwaliteitsvol en sterk onderwijs.

Lees meer
De Hoge Kouter Logo

De Hoge Kouter

13 oktober - 27 oktober 2022

De Hoge Kouter, een Multi Functioneel Centrum (MFC), biedt verblijf, dagopvang (schoolvervangend en schoolaanvullend), mobiele & ambulante begeleiding en rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) aan jongeren tussen 12 en 21 jaar met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek.
 

Lees meer
Logo TOP Kortrijk

TOP Kortrijk

13 oktober - 27 oktober 2022

Als spoorwegonderneming willen we alle klanten een veilige, betrouwbare en duurzame mobiliteit aanreiken. We brengen onze reizigers per trein veilig, stipt en comfortabel op bestemming. We beheren, onderhouden en vernieuwen treinen op een doordachte en efficiënte manier. We garanderen klantvriendelijk onthaal in functioneel ingerichte stations.
 

Lees meer
Curando

Woonzorggroep vzw Curando

26 september - 7 oktober 2022

Onze zorg herken je met de ogen dicht, je voelt ze.

Bij Curando zetten we met allerlei acties in op het welzijn van onze medewerkers. Dat welzijn kunnen we verhogen door met z’n allen meer te fietsen.

Lees meer
Logo Woon- en Zorgbedrijf Wervik

Woon- en Zorgbedrijf Wervik

8 september - 21 september 2022

Met de deelname aan De Testkaravaan wil het WZB alle werknemers de kans bieden om gedurende twee weken duurzaam te pendelen en hen stimuleren om ook nadien vaker de fiets te gebruiken om naar het werk te komen. Het Woon- en Zorgbedrijf Wervik gaat volop voor gezond en duurzaam pendelen!
 

Lees meer
Wargem, stad in galop

Stad en OCMW Waregem

8 september - 21 september 2022

Tientallen personeelsleden van Stad en OCMW Waregem komen regelmatig of zelfs elke werkdag met de eigen (elektrische) fiets naar het werk. Daarvoor krijgen zij een kilometervergoeding en is er zelfs een fietsleasesubsidie voorzien. Het aantal fietsers onder de collega’s groeit dan ook elk jaar.

Lees meer
AZ Damiaan

AZ Damiaan

22 augustus - 2 september 2022
Lees meer
Logo_politiezone_polder

Politiezone Polder

28 juni - 8 juli 2022

Politiezone Polder staat in voor de basispolitiezorg van de stad Diksmuide en de gemeenten Kortemark, Houthulst, Koekelare. De totale oppervlakte van de zone bedraagt 301 km² en wordt doorkruist door 962 km wegen, zowel gemeentelijke landelijke wegen als drukke gewestwegen.
 

Lees meer
Logo van het gemeentebestuur Oostrozebeke

Gemeentebestuur Oostrozebeke

28 juni - 8 juli 2022

Het gemeentebestuur Oostrozebeke ondertekende het burgemeestersconvenant en het lokaal energie- en klimaatpact en wil haar voorbeeldfunctie uitdragen naar haar inwoners.

Lees meer
OCMW Oudenburg

OCMW Oudenburg

28 juni - 8 juli 2022
Lees meer
BMT Aerospace

BMT Aerospace

28 juni - 8 juli 2022

BMT Aerospace levert wereldwijd hoogtechnologische precisiecomponenten voor de luchtvaartsector, zoals tandwielen, transmissie- en actuatiesystemen. Om nog meer medewerkers aan te zetten tot een duurzame mobiliteitskeuze voor het woon-werkverkeer, wil BMT Aerospace de medewerkers graag laten proeven van het aanbod van de testkaravaan. 

 

Lees meer
Logo_federale_pensioendienst

Federale Pensioendienst Brugge

9 juni - 23 juni 2022

De Pensioendienst berekent en betaalt de pensioenen van werknemers, zelfstandigen en ambtenaren. Wanneer kunt u met pensioen? Hoe vraagt u uw pensioen aan? We doen er alles aan om u te informeren en adviseren over uw (toekomstig) pensioen. 
 

Lees meer
Stad en OCMW Roeselare

Stad en OCMW Roeselare

9 juni - 23 juni 2022

Stad en ocmw Roeselare telt ongeveer 670 personeelsleden. We verwelkomen tussen 9 en 23 juni 2022 de Testkaravaan.

Lees meer
Logo Maerlant Atheneum Blankenberge

Maerlant Atheneum Blankenberge

24 mei - 7 juni 2022

Op Campus Maerlant bevinden zich een lagere school, d’Oefenschool en een secundaire school, het Maerlant Atheneum, in een groene oase temidden van een stad aan zee, Blankenberge. Op deze campus wordt een brede waaier aan studierichtingen aangeboden aan kinderen van 2,5 tot 19 jaar. Voor een milieubewuste school is duurzaamheid heel belangrijk. En dat betekent ook het stimuleren duurzame mobiliteit en dus van ‘duurzaam verplaatsen naar school’ te voet of met de fiets, voor zowel personeel als leerlingen.

Lees meer
logo scholengemeenschap Saeftinghe Oostkust

Scholengemeenschap Saeftinghe Oostkust

24 mei - 7 juni 2022

De vzw Saeftinghe-Oostkust staat voor degelijk, kwaliteitsvol, vernieuwend onderwijs met zorg voor het kind.

Lees meer
Logo Cig Nestel

CIG Nestel

5 mei - 19 mei 2022

CIG Nestel begeleidt kwetsbare gezinnen met kinderen, vanaf de prille zwangerschap tot de leeftijd van zeven jaar. Ook zwangere (tiener-)ouders kunnen begeleid worden zodat er reeds van bij de start een stevige basis kan gelegd worden. De begeleiding kan zowel residentieel (verblijf in CIG Nestel) als aan huis (contextbegeleiding). 

Lees meer
Logo Marelec Nieuwpoort

Marelec Nieuwpoort

5 mei - 19 mei 2022

Marelec is een innoverende en hoogtechnologische machinebouwer van sorteer- en portioneermachines voor de voedingsverwerkende industrie.  Als belangrijke internationale speler behalen wij 95% van onze omzet uit export. Marelec is een mensgerichte KMO met ruim 100 medewerkers. 

Lees meer
Bataljon Artillerie, Kamp van Lombardsijde

Militaire Basis Lombardsijde

5 mei - 19 mei 2022

Het bataljon Artillerie in Lombardsijde telt meer dan 200 werknemers, die er samen naar streven om van de wereld een veiligere plek te maken.

Lees meer
Unilin for smart living

Unilin Group

19 april - 29 april 2022

Bij Unilin Group dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. En dat betekent ook inzetten op duurzame mobiliteit. We ondernamen al verschillende acties om het woon-werkverkeer met de fiets te stimuleren.

Lees meer
Logo Provincie West-Vlaanderen

Provincie West-Vlaanderen

19 april - 29 april 2022

Het Provinciebestuur van West-Vlaanderen zet de laatste jaren in op Meer West-Vlaanderen. De Provincie investeert o.a. in meer fietspaden, meer groen, meer opleidingen voor werknemers, meer ontwikkelingskansen voor ondernemers en landbouwers, meer duurzaamheid.... 

Lees meer
Stad Diksmuide

Stad Diksmuide APRIL-JUNI: schrijf je in als werknemer voor de campagne "testkaravaan KMO"

19 april - 26 oktober 2022

Stad Diksmuide organiseert de testkaravaan voor KMO's op haar grondgebied in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.

Lees meer
Logo Stad Veurne

Stad Veurne - schrijf je in als werknemer voor de campagne "testkaravaan KMO"

11 april - 16 september 2022

Stad Veurne organiseert de testkaravaan voor de KMO's op haar grondgebied in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.

Lees meer
Woonzorggroep GVO – Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn.

GVO woonzorggroep

28 maart - 8 april 2022

Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn.

Woonzorggroep GVO is een woonzorgnetwerk van tien autonome ouderenvoorzieningen verspreid over gans West-Vlaanderen. Zowel in de eigen omgeving als in onze woonzorgcentra kunnen ouderen met een zorgvraag rekenen op onze kennis en expertise.

Lees meer