West-Vlaanderen : de gedreven provincie

Deelnemende bedrijven

vzw Unie-K

vzw Unie-K

15 oktober - 29 oktober 2020

Vzw Unie-K telt ruim 530 toegewijde medewerkers die dagdagelijks voor al onze cliënten met een beperking een kwaliteitsvolle ondersteuning bieden. Maar de hele social-profitsector staat ook voor heel wat uitdagingen: vergrijzing, medewerkers moeten steeds langer aan de slag blijven, toenemende werkdruk (mentaal en fysiek), krapte op de arbeidsmarkt,… Om het hoofd te bieden aan al die uitdagingen, zet vzw Unie-K sterk in op het welzijn op het werk. We zijn er rotsvast van overtuigd dat we als werkgever aandacht moeten hebben voor de gezondheid en de vitaliteit van onze medewerkers.

Lees meer
VMM Oostende

Vlaamse Milieumaatschappij

15 oktober - 29 oktober 2020

De Vlaamse Milieumaatschappij zet zich dag na dag in voor een beter leefmilieu in Vlaanderen. Medewerkers van de VMM doen dat niet alleen vanuit de opdracht als overheidsagentschap, maar ook vanuit een eigen overtuiging en gedrevenheid. Op een duurzame manier van en naar het werk komen, hoort daar natuurlijk bij.

Lees meer
logo Zorgverblijf Ter Duinen

Zorgverblijf Ter Duinen

29 september - 13 oktober 2020

In CM-Zorgverblijf Ter Duinen in Nieuwpoort kunt u herstellen van een ziekte of medische ingreep op een boogscheut van de zee. Of kom alleen, met z'n tweeën of in groep genieten van een heerlijke vakantie of kortverblijf.

 

Lees meer
de rozenkrans

VOC De Rozenkrans

29 september - 13 oktober 2020

Het netwerk VOC De Rozenkrans – BUSO De Rozenkrans – BuBaO De Strandloper biedt aan kinderen met een mentale beperking verblijf, dagopvang, begeleiding en onderwijs aan volgens de zorgvraag van het kind.

Lees meer
Gemeente en OCMW bestuur Zwevegem

Gemeente en OCMW bestuur Zwevegem

29 september - 13 oktober 2020

In het kader van het duurzaam mobiliteitsplan neemt het gemeentebestuur en OCMW van Zwevegem van 29 september tot en met 13 oktober 2020 deel aan de ‘testkaravaan’, een woon-werkverkeerscampagne van de provincie West-Vlaanderen. Op die manier willen we onze medewerkers bewust maken dat het woon-werkverkeer ook aangenaam en duurzaam kan gebeuren.

Lees meer
Lithobeton

Lithobeton

10 september - 25 september 2020
Lees meer
OC Cirkant

OC Cirkant

10 september - 25 september 2020

OC Cirkant is een dynamische voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Wij bieden kwalitatieve zorg en een warme thuis aan zo’n 130 bewoners en bieden daarnaast dagondersteuning aan zo’n 15-tal deelnemers.

 

 

Lees meer
caw noordwestvlaanderen

CAW Noord-West-Vlaanderen

10 september - 25 september 2020

Iedereen heeft het wel eens moeilijk…Dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht bij vrienden of familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. Daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp.

Daarvoor is het CAW er!

Lees meer
Sint-Jozefskliniek Izegem

Sint-Jozefskliniek Izegem

24 augustus - 4 september 2020

Sint-Jozefskliniek Izegem is een dynamisch, regionaal ziekenhuis dat professionele kwaliteitsvolle zorg aanbiedt op mensenmaat en deel uitmaakt van het E17-ziekenhuisnetwerk.

Lees meer

vzw Dranoeter

24 juli - 6 augustus 2020
Lees meer
ECS2XL

ECS2XL Zeebrugge

25 mei - 8 juni 2020

ECS2XL biedt een pakket van diensten kan aan voor intermodaal transport, warehousing en duurzame logistieke oplossingen voor de geïntegreerde supply chain.

Lees meer