West-Vlaanderen : de gedreven provincie

COVID 19 update!

Helaas blijft het Covid 19 virus ons ook dit jaar parten spelen. In huidige tijden van thuiswerken en bubbelvorming kan een woon-werkcampagne helaas dan ook niet doorgaan. Daarom wordt de testkaravaancampagne dit jaar voorlopig on hold gezet in afwachting van de verdere evolutie van de nationale gezondheidscrisis.

Deelnemende bedrijven

vzw Unie-K

vzw Unie-K

15 oktober - 29 oktober 2020

Vzw Unie-K telt ruim 530 toegewijde medewerkers die dagdagelijks voor al onze cliënten met een beperking een kwaliteitsvolle ondersteuning bieden. Maar de hele social-profitsector staat ook voor heel wat uitdagingen: vergrijzing, medewerkers moeten steeds langer aan de slag blijven, toenemende werkdruk (mentaal en fysiek), krapte op de arbeidsmarkt,… Om het hoofd te bieden aan al die uitdagingen, zet vzw Unie-K sterk in op het welzijn op het werk. We zijn er rotsvast van overtuigd dat we als werkgever aandacht moeten hebben voor de gezondheid en de vitaliteit van onze medewerkers.

Lees meer
VMM Oostende

Vlaamse Milieumaatschappij

15 oktober - 29 oktober 2020

De Vlaamse Milieumaatschappij zet zich dag na dag in voor een beter leefmilieu in Vlaanderen. Medewerkers van de VMM doen dat niet alleen vanuit de opdracht als overheidsagentschap, maar ook vanuit een eigen overtuiging en gedrevenheid. Op een duurzame manier van en naar het werk komen, hoort daar natuurlijk bij.

Lees meer
de rozenkrans

VOC De Rozenkrans

29 september - 13 oktober 2020

Het netwerk VOC De Rozenkrans – BUSO De Rozenkrans – BuBaO De Strandloper biedt aan kinderen met een mentale beperking verblijf, dagopvang, begeleiding en onderwijs aan volgens de zorgvraag van het kind.

Lees meer
Gemeente en OCMW bestuur Zwevegem

Gemeente en OCMW bestuur Zwevegem

29 september - 13 oktober 2020

In het kader van het duurzaam mobiliteitsplan neemt het gemeentebestuur en OCMW van Zwevegem van 29 september tot en met 13 oktober 2020 deel aan de ‘testkaravaan’, een woon-werkverkeerscampagne van de provincie West-Vlaanderen. Op die manier willen we onze medewerkers bewust maken dat het woon-werkverkeer ook aangenaam en duurzaam kan gebeuren.

Lees meer
logo Zorgverblijf Ter Duinen

Zorgverblijf Ter Duinen

29 september - 13 oktober 2020

In CM-Zorgverblijf Ter Duinen in Nieuwpoort kunt u herstellen van een ziekte of medische ingreep op een boogscheut van de zee. Of kom alleen, met z'n tweeën of in groep genieten van een heerlijke vakantie of kortverblijf.

 

Lees meer
OC Cirkant

OC Cirkant

10 september - 25 september 2020

OC Cirkant is een dynamische voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Wij bieden kwalitatieve zorg en een warme thuis aan zo’n 130 bewoners en bieden daarnaast dagondersteuning aan zo’n 15-tal deelnemers.

 

 

Lees meer
caw noordwestvlaanderen

CAW Noord-West-Vlaanderen

10 september - 25 september 2020

Iedereen heeft het wel eens moeilijk…Dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht bij vrienden of familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. Daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp.

Daarvoor is het CAW er!

Lees meer
Lithobeton

Lithobeton

10 september - 25 september 2020
Lees meer
Sint-Jozefskliniek Izegem

Sint-Jozefskliniek Izegem

24 augustus - 4 september 2020

Sint-Jozefskliniek Izegem is een dynamisch, regionaal ziekenhuis dat professionele kwaliteitsvolle zorg aanbiedt op mensenmaat en deel uitmaakt van het E17-ziekenhuisnetwerk.

Lees meer

vzw Dranoeter

24 juli - 6 augustus 2020
Lees meer
logo Bond Moyson West-Vlaanderen

Bond Moyson West-Vlaanderen

30 juni - 10 juli 2020

Het ziekenfonds ‘Bond Moyson West-Vlaanderen’ telt een driehonderdtal personeelsleden. Die werken niet alleen in de 42 kantoren, maar ook in het Moysoncentrum van Kortrijk, Brugge en Oostende. Tussen 30 juni en 10 juli 2020 verwelkomen deze 3 locaties de testkaravaan.

 

Lees meer
Stad Menen

Stads- en OCMW bestuur Menen

30 juni - 10 juli 2020

De Stad en het OCMW Menen slaan de handen in elkaar en willen eigen personeel aanzetten tot een duurzame verplaatsing naar de werkplek. En dat past perfect binnen het mobiliteitsbeleid dat de Stad Menen de voorbije jaren voert.

Lees meer
ECS2XL

ECS2XL Zeebrugge

25 mei - 8 juni 2020

ECS2XL biedt een pakket van diensten kan aan voor intermodaal transport, warehousing en duurzame logistieke oplossingen voor de geïntegreerde supply chain.

Lees meer
logo scholengemeenschap Saeftinghe Oostkust

Scholengemeenschap Saeftinghe Oostkust

25 mei - 8 juni 2020

De vzw Saeftinghe-Oostkust staat voor degelijk, kwaliteitsvol, vernieuwend onderwijs met zorg voor het kind.

Lees meer
Zilvervogel vzw logo

Zilvervogel vzw

5 mei - 19 mei 2020

Zilvervogel vzw is een groep van woonzorgcentra en assistentiewoningen gevestigd op 3 locaties in West-Vlaanderen: Reninge, Rekkem en Woumen.

Lees meer
BMT Aerospace

BMT Aerospace

5 mei - 19 mei 2020

BMT Aerospace levert wereldwijd hoogtechnologische precisiecomponenten voor de luchtvaartsector, zoals tandwielen, transmissie- en actuatiesystemen. Om nog meer medewerkers aan te zetten tot een duurzame mobiliteitskeuze voor het woon-werkverkeer, wil BMT Aerospace de medewerkers graag laten proeven van het aanbod van de testkaravaan. 

 

Lees meer
Stad en OCMW Diksmuide

Stadsbestuur en OCMW Diksmuide

5 mei - 19 mei 2020
Lees meer
Logo Stad Veurne

Stad Veurne - schrijf je in als werknemer voor de campagne "testkaravaan KMO"

27 april - 30 oktober 2020

Stad Veurne organiseert de testkaravaan voor de KMO's op haar grondgebied in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.

Lees meer
WZC Groene Verte vzw

Woon-zorgcentrum Groene Verte Merkem vzw

14 april - 28 april 2020

De Groene Verte wil zijn medewerkers in april uitdagen om op een duurzame manier hun woon-werktraject af te leggen.

Daarnaast is het ook de uitgelezen kans om hen aan te zetten tot meer bewegen.

Lees meer
logo crowne plaza Brugge

Crowne Plaza Brugge

14 april - 28 april 2020

Dit 4-sterren hotel is gelegen in het hartje van Brugge en maakt deel uit van de IHG-groep, die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Lees meer
federale Politie

Federale Politie Brugge

14 april - 28 april 2020

De Federale Politie West-Vlaanderen telt een vijfhonderdtal personeelsleden, verdeeld over 4 sites (Kortrijk, Veurne, Ieper en Brugge). Deze laatste site verwelkomt tussen 14 en 28 april 2020 de testkaravaan .

 

Lees meer
Stad Diksmuide

Stad Diksmuide - schrijf je in als werknemer voor de campagne "testkaravaan KMO"

6 april - 21 augustus 2020

Stad Diksmuide organiseert de testkaravaan voor KMO's op haar grondgebied in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.

Lees meer