West-Vlaanderen : de gedreven provincie

Deelnemende bedrijven

Woonzorggroep GVO – Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn.

Woonzorggroep GVO

12 oktober - 26 oktober 2023

Omdat zorg geen zorg hoeft te zijn.

Woonzorggroep GVO is een woonzorgnetwerk van tien autonome ouderenvoorzieningen verspreid over gans West-Vlaanderen. Zowel in de eigen omgeving als in onze woonzorgcentra kunnen ouderen met een zorgvraag rekenen op onze kennis en expertise.

Lees meer
Logo Umicore - Cobalt & Specialty Materials

Umicore Brugge

12 oktober - 26 oktober 2023

Umicore Specialty Materials Brugge heeft een lange traditie in het produceren van alkydharsen, metaalzepen, nafteenzuren en adhesie promotors voor rubber, die hun toepassingen vinden in diverse industrieën.

Lees meer
Politiezone Het Houtsche

PZ Het Houtsche

22 september - 6 oktober 2023

Politiezone Het Houtsche omvat de gemeenten Oostkamp, Zedelgem en Beernem. In ons korps zijn 125 mensen tewerkgesteld die dagelijks zowel voor als achter de schermen instaan voor de basispolitiezorg op ons grondgebied.

Lees meer
Logo_xplo_Kortrijk

Xplo campus Kortrijk

22 september - 6 oktober 2023

Xplo begeleidt kinderen, jongeren en hun gezinnen die geconfronteerd worden met problemen in de opvoeding, het samenleven en/of hun afstemming op de maatschappij. Xplo doet dit met een breed en gevarieerd aanbod van hulpverleningsvormen, van ambulant tot residentieel, van rechtstreeks toegankelijk tot begeleidingen in opdracht van gemandateerde voorzieningen.
 

Lees meer
Logo Fed Pol W-Vlaanderen

Federale Politie Kortrijk

22 september - 6 oktober 2023

De Federale Politie West-Vlaanderen telt een vijfhonderdtal personeelsleden, verdeeld over 4 sites (Kortrijk, Veurne, Ieper en Brugge). In 2023 mogen de collega’s van Kortrijk kennis maken met de vele alternatieve vervoersmogelijkheden. Deze historische site te Kortrijk is gelegen in de graaf Boudewijn IX laan (nabij een heel druk verkeersnetwerk). 

Lees meer
Upfresh

UpFresh - Oostende

22 september - 6 oktober 2023

Als professionele partner tilt UpFresh kleine en grote assortimenten verse voeding naar een hoger niveau. Met gevestigde merken, lokale smaakmakers en onder private label.

 

Lees meer
logo CAW Centraal West-Vlaanderen

CAW Centraal West-Vlaanderen

5 september - 18 september 2023

Iedereen heeft het wel eens moeilijk… dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht bij vrienden of familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. Daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp.

Daarvoor is het CAW er!

Lees meer
nieuw logo DNN en Ter Potterie

WZC Ter Potterie & De Nieuwe Notelaar

5 september - 18 september 2023

Het Mintus-woonzorgcentrum Ter Potterie ligt in hartje Brugge, aan de reien. Te midden van de historische binnenstad biedt deze voorziening eigentijds wooncomfort op maat van de zorgbehoevende senior.

De Nieuwe Notelaar (DNN) maakt deel uit van de OCMW-welzijnsvereniging ‘Ons Huis’ en ligt op de site van Ter Potterie. DNN biedt specifieke ondersteuning aan volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel.

Lees meer
Logo DL Chemicals

DL Chemicals

5 september - 18 september 2023

DL Chemicals ontwikkelt en produceert hoogwaardige en duurzame oplossingen voor afdichting en verlijming. Als onafhankelijke, familiale speler richten we ons zowel op de professionele gebruiker als op de consument. Door voortdurende productontwikkelingen staat DL Chemicals, in een snel veranderende markt, steeds garant voor hoogkwalitatieve, veilige en duurzame conceptoplossingen.


 

Lees meer
OCMW Brugge - CAW Noord W.-Vl - De Kade (Hoorexpert) - De Kade (Spermalie)

OCMW Brugge + CAW Noord-West-Vlaanderen + De KADE (sociaal-medisch park ‘Molenerf’ Brugge)

30 juni - 14 juli 2023

Het sociaal-medisch park ‘Molenerf’ is de thuisbasis van OCMW Brugge, CAW Noord-West-Vlaanderen en CAR Spermalie / Hoorexpert De Kade.

Lees meer
Logo AZ groeninge

AZ Groeninge (Kortrijk)

13 juni - 27 juni 2023

AZ Groeninge is een dynamisch ziekenhuis in Kortrijk met 1.100 bedden, meer dan 3.200 medewerkers, 250 artsen en 200 vrijwilligers. In onze organisatie staat een kwaliteitsvolle zorg voor de patiënt centraal. Vriendelijkheid, professionalisme en een menselijke aanpak zijn hierbij sleutelwoorden. #warmezorg

Het startschot is dus gegeven 😉.

Lees meer
Stad Nieuwpoort

Stadsbestuur Nieuwpoort

25 mei - 7 juni 2023

Nieuwpoort is een duurzame stad die alle vormen van een actieve mobiliteit stimuleert, ook bij het eigen Stadspersoneel. En dat is net wat de testkaravaan beoogt.

Lees meer
lokaal bestuur Ingelmunster

Lokaal bestuur Ingelmunster

25 mei - 7 juni 2023

Het gemeentebestuur van Ingelmunster telt 140 enthousiaste werknemers. Via de testkaravaan kunnen alle collega’s proeven van duurzaam vervoer van en naar het werk. Zo hopen we nog meer werknemers te stimuleren om zich met de fiets of het openbaar vervoer te verplaatsen.

Lees meer
Politiezone Westkust

Politiezone Westkust

8 mei - 22 mei 2023

PZ Westkust staat in voor de basispolitiezorg in De Panne, Koksijde en Nieuwpoort. Het korps bestaat uit ongeveer 200 mensen die dag en nacht instaan voor de veiligheid van alle burgers binnen ons grondgebied.

Lees meer
Luchtmachtbasis Koksijde

Luchtmachtbasis Koksijde

8 mei - 22 mei 2023

Basis Koksijde is de thuisbasis voor 230 personeelsleden en 4 NH90 NFH helikopters.

Lees meer
Logo Provincie West-Vlaanderen

Provinciepersoneel Ieper

18 april - 2 mei 2023

Het Provinciebestuur van West-Vlaanderen zet de laatste jaren in op Meer West-Vlaanderen. De Provincie investeert o.a. in meer fietspaden, meer groen, meer opleidingen voor werknemers, meer ontwikkelingskansen voor ondernemers en landbouwers, meer duurzaamheid... 

Lees meer
Ingenium logo

Ingenium

18 april - 2 mei 2023

Duurzaamheid is de D in het DNA van de Ingenium Group. We zijn erdoor bezeten en gepassioneerd. 

Lees meer
Zorgzaam Toekomst Maken

WZC Wintershove

18 april - 2 mei 2023

Het woonzorgcentrum Wintershove biedt een permanente thuis aan 105 bewoners met uiteenlopende zorgnoden. Daarnaast zet Wintershove ook sterk in op thuiszorgondersteuning door het aanbod van kortverblijf en de ondersteuning in de assistentiewoningen de Harchies.

Lees meer
Zorgzaam Toekomst Maken

WZC Huize Zonnelied Ieper

18 april - 2 mei 2023

Het woonzorgnetwerk Huize Zonnelied biedt een brede waaier aan vormen van dienstverlening aan. Van bij de eerste moeilijkheden die ervaren worden bij het ouder worden, kan men bij ons terecht. Ook thuiswonende ouderen kunnen op zeer laagdrempelige wijze van onze zorg genieten.

Lees meer
Logo De Kindervriend

De Kindervriend

18 april - 2 mei 2023

De Kindervriend is een samenwerking tussen drie diensten: Multifunctioneel Centrum, Buitengewoon basisonderwijs en revalidatiecentrum. Door deze samenwerking kan De Kindervriend in de regio Zuid-West-Vlaanderen een gevarieerde en kwaliteitsvolle zorg, type 2 onderwijs en therapie bieden aan kinderen met een verstandelijke beperking en hun gezin. Meer info: www.kindervriend.be.

Lees meer
logo stad Veurne

Stad Veurne - schrijf je in als werknemer voor de campagne 'testkaravaan KMO'

3 april - 23 september 2023

Stad Veurne organiseert de testkaravaan voor de KMO's op haar grondgebied in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.

Lees meer
Logo_renson

Renson

27 maart - 7 april 2023

‘Creating healthy spaces’, zo luidt de baseline én missie van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en ‘outdoor living’ zweert dit dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf bij natuurelementen als licht en lucht die – slim ingezet – aan de basis liggen van een gezonde leef- en werkomgeving voor iedereen.

Lees meer
Logo TVH

TVH Waregem

27 maart - 7 april 2023

Bij TVH vind je het meest uitgebreide assortiment onderdelen voor material handling-, industriële, bouw- en landbouwmachines. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en elke dag komen er meer onderdelen en accessoires bij.

Lees meer