U bent hier

Ik ben werknemer

Afbeelding fietser

Altijd al een elektrische fiets willen testen voor je woon-werktraject? Wil je eens een vouwfiets uitproberen in combinatie met de trein? Vlot je kinderen naar school vervoeren met een bakfiets of met een fietskar?

Dan ben jij de ideale testpersoon! De provincie West-Vlaanderen biedt jou een karavaan met duurzame vervoersmiddelen aan, die je gedurende twee weken gratis kunt uitproberen tijdens je woon-werkrit: elektrische fietsen, klassieke fietsen, vouwfietsen, elektrische bakfietsen, fietskarren, Blue Bike vouchers en probeerpassen van NMBS en De Lijn. Wil je carpoolen, dan helpen we je aan een carpoolpartner. Wees er als de bliksem bij en reserveer!

Let wel! Deze campagne richt zich enkel tot personeel van ingeschreven bedrijven. Je kunt een van de testvervoermiddelen reserveren. Kom je al duurzaam naar het werk? Vul dan zeker het inschrijvingsformulier in, want enkel zo maak je nadien kans op een leuke prijs!

Lees zeker het campagnereglement.

Wie een fiets(kar) test, kan die nadien tegen een verminderd tarief aankopen! Zo willen we jou aanmoedigen om te blijven fietsen.

Uiteraard kun je steeds terecht bij een fietshandelaar bij jou in de buurt. Aarzel niet om daar het volledige gamma aan fietsmateriaal te bekijken, dat nog veel uitgebreider is dan wat wij hier kunnen aanbieden.