West-Vlaanderen : de gedreven provincie

Ik ben werknemer

Altijd al een elektrische fiets willen testen voor je woon-werktraject? Wil je te weten komen hoeveel tijd je bespaart door met een speed pedelec van en naar het werk te rijden? Wil je eens een vouwfiets uitproberen in combinatie met de trein? Vlot je kinderen naar school vervoeren met een bakfiets of met een fietskar?

foto e-fietsen

Dan ben jij de ideale testpersoon! De provincie West-Vlaanderen biedt jou een karavaan met duurzame vervoersmiddelen aan, die je gedurende twee weken gratis kunt uitproberen tijdens je woon-werkrit: elektrische fietsen, speed pedelecs, vouwfietsen, elektrische bakfietsen, fietskarren, Blue Bike vouchers en probeerpassen van NMBS en De Lijn. Wil je carpoolen, dan helpen we je aan een carpoolpartner.

Wees er als de bliksem bij en reserveer!

Let wel! Deze campagne richt zich enkel tot personeel van ingeschreven bedrijven.  

Kom je al dagelijks duurzaam naar het werk en wens je geen ander duurzaam vervoermiddel uit te testen? Schijf je dan ook in voor deze campagne. Wie weet, sleep je wel een mooie prijs in de wacht... Per bedrijf voorzien we namelijk een prijzenpot waar enkel ingeschreven deelnemers kan op maken! 

Wie een fiets(kar) test, kan die nadien tegen een verminderd tarief aankopen! Zo willen we jou aanmoedigen om te blijven fietsen. Uiteraard kun je steeds terecht bij een fietshandelaar bij jou in de buurt. Aarzel niet om daar het volledige gamma aan fietsmateriaal te bekijken, dat nog veel uitgebreider is dan wat wij hier kunnen aanbieden.

Alle details kan je nalezen in het campagnereglement.

Deelnemen is gratis. Deelnemen kan enkel als personeelslid van deelnemende bedrijven

Fietsen worden ter plaatse op je bedrijf geleverd en opgehaald

Maak kans op een mooie prijs - per bedrijf een prijzenpot voorzien

Ruime keuze in uit te testen vervoermiddelen: 65 elektrische fietsen, 8 speed pedelecs, 5 elektrische bakfietsen, 5 vouwfietsen, 3 fietskarren en een onbeperkt aanbod aan openbaar vervoerpassen/Blue bikes of carpoolmogelijkheden