West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

De testkaravaan in mijn bedrijf

Wil je jouw personeelsleden ook de kans geven om twee weken lang gratis een elektrische fiets of ander duurzaam vervoermiddel uit te testen voor hun woon-werkverplaatsing? Schrijf jouw bedrijf dan in voor de "testkaravaan komt er aan".

Al meer dan 150 West-Vlaamse werkgevers gingen u reeds voor... Bekijk hier het volledige overzicht.

Wenst u in de toekomst deel te nemen, stel uw bedrijf dan kandidaat voor gratis deelname.   

Gratis mobiliteitsondersteuning voor uw bedrijf

Kampt je bedrijf met een nijpend parkeertekort? Krijg je als werkgever steeds maar meer vragen vanuit je personeel rond fietsleasing/groepsaankoop fietsen? Wil je met jouw bedrijf werk maken van een duurzaam mobiliteitsbeleid maar weet je niet hoe hieraan te beginnen? Interesse in best practices van andere bedrijven?

Treffik, het netwerk voor duurzame bedrijfsmobiliteit in West-Vlaanderen (vroeger gekend als het Provinciaal Mobiliteitspunt West-Vlaanderen) ondersteunt je graag:

  • Meten is weten; het woonwerkverkeer van jouw personeelsleden in kaarten en grafieken. We maken een gratis mobiliteitsanalyse op maat van jouw bedrijf (mobiscan)
     
  • Een financiële boost voor het duurzaam woon-werkverkeer binnen jouw bedrijf dankzij het Pendelfonds. Wij geven je graag vrijblijvend tips en advies en begeleiden jouw subsidieaanvraag van begin tot einde.
     
  • Interesse in het opstarten van een duurzaam mobiliteitsbeleid binnen je bedrijf, maar hoe begin ik er aan? Interesse in best practices van andere bedrijven? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek om je bedrijf verder op de duurzame weg te zetten.
     
  • Test gratis allerhande elektrische fietsen en andere duurzame vervoermodi uit via de provinciale woonwerkcampagne “de testkaravaan komt er aan”

Deelnemen is gratis

Fietsen worden ter plaatse op je bedrijf geleverd en terug opgehaald

Aantal duurzame kilometers per bedrijf en personeelslid in real-time raadpleegbaar

Verbeter je bedrijfsimago met een duurzaam en geëngageerd beleid