West-Vlaanderen : de gedreven provincie

Deelnemende bedrijven

Bij deze bedrijven gaan we nog komen

Logo ScioTeq

ScioTeq (Kortrijk)

13 juni - 27 juni 2024

ScioTeq heeft 35 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van de meest innovatieve oplossingen voor de luchtvaart-, ATC- en defensie- en veiligheidsmarkten. Met verkoop-, engineering- en productielocaties over de hele wereld is de firma ScioTeq in staat oplossingen te bieden die zijn ontworpen om te functioneren in de omgevingen waarin klanten ze nodig hebben. Altijd geavanceerde visualisatie.

Lees meer
Logo jongerenzorg Zuid-West-Vlaanderen

Jongerenzorg Zuid-West-Vlaanderen vzw

13 juni - 27 juni 2024

Wij willen bijdragen tot een warme, solidaire en democratische samenleving waarin er plaats is voor elke burger, ongeacht zijn leeftijd, geslacht, ideologische/filosofische/godsdienstige overtuiging, ras, geaardheid of vermogenstoestand. We willen dat mensen gelukkig zijn en zich maatschappelijk gewaardeerd voelen.
 

Lees meer

Wegens groot succes is kalenderjaar 2024 reeds volboekt. Interesse om deel te nemen in 2025? Stel jouw bedrijf dan kandidaat!

Schrijf je bedrijf in
Logo Oranjehuis Kortrijk Heule

Oranjehuis (Kortrijk-Heule)

14 juni - 28 juni 2024

Met jongeren en hun leefomgeving streven we er naar blijvende positieve veranderingen te brengen in situaties die als een probleem ervaren worden thuis, op school, op het werk, in de vrije tijd of in de buurt. We versterken of herstellen banden tussen mensen, hun omgeving en de natuur. We geven mee vorm aan onze omgeving en aan de samenleving.

Lees meer
Fascinerend Koksijde, Oostduinkerke

Gemeente en Sociaal Huis Koksijde

13 augustus - 27 augustus 2024

Koksijde, gelegen aan de Belgische kust, staat bekend als een aantrekkelijke bestemming voor fietsliefhebbers. Fietsers kunnen genieten van prachtige uitzichten op de Noordzee terwijl ze langs de kust fietsen of kiezen voor rustigere routes landinwaarts.

Lees meer
Logo Crombé Wines

Crombé Wijnen (Kortrijk)

3 september - 17 september 2024

Je komt het niet vaak tegen: een familiale wijnzaak, 5 generaties lang, met meer dan een eeuw geschiedenis, en toch nog helemaal mee met alle nieuwste ontwikkelingen in de wijnwereld. 

Lees meer
Logo Stad Brugge

Stad Brugge

3 september - 17 september 2024

Stad Brugge wil de lokale CO₂-uitstoot tegen 2030 met bijna de helft verminderen. Als stadsbestuur willen we inwoners én de lokale bedrijven het goede voorbeeld geven. Met onze - ondertussen tweede - deelname aan de Testkaravaan en de recent ingevoerde fietslease, betrekken we ook onze medewerkers in de weg naar een klimaatneutraal en -robuust Brugge.

Lees meer
vzw CLB aan de Leie - Het CLB helpt.

CLB aan de Leie

23 september - 7 oktober 2024

Met zo’n 140 zijn we binnen CLB aan de Leie! Een enthousiaste en gedreven ploeg CLB’ers die in Zuid-West-Vlaanderen meer dan 50.000 leerlingen bijstaan op hun weg naar volwassenheid.

Lees meer
Orac Decor

Orac Decor

23 september - 7 oktober 2024
Lees meer

Bij deze bedrijven kwam de testkaravaan langs dit jaar

Logo CKG Don Bosco

CKG Don Bosco

27 mei - 10 juni 2024

Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning Don Bosco is een organisatie binnen de Jeugdhulp die zich focust op het bieden van opvoedingshulp aan gezinnen met kinderen tussen 0 en 12 jaar.

 

Lees meer
Hogeschool Vives

Vives (Roeselare + Torhout)

27 mei - 10 juni 2024

Hogeschool VIVES biedt met eigentijds competentiegericht hoger onderwijs, innovatief praktijkgericht onderzoek en maatschappelijke dienstverlening een creatief antwoord op de uitdagingen van vandaag en morgen. VIVES is een inclusieve, waarderende en warme hogeschool die focust op de vorming van professionele bachelors en graduaten die als professional en als mens een meerwaarde betekenen in de geglobaliseerde wereld. VIVES neemt daarnaast ook een actieve rol op in het levenslang leren van elke professional.

Lees meer
Logo De Kade Brugge

De Kade (Brugge)

7 mei - 21 mei 2024

Vzw De Kade begeleidt personen met een beperking of ontwikkelingsprobleem. We zijn een sterk expertisenetwerk voor buitengewoon onderwijs, multidisciplinaire diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. 

Lees meer
Logo BS Manitoba

Basisschool Manitoba Brugge

7 mei - 21 mei 2024

Basisschool Manitoba van scholengroep Impact! wil niet alleen een impact hebben op de toekomst van jongeren maar ook toekomst bieden door duurzaamheid aan te bieden aan hun personeelsleden. Via onze deelname aan de Testkaravaan willen we dus ons steentje bijdragen aan een duurzame toekomst voor jong en oud.

Lees meer
Logo Stad Oostende

Stad Oostende

16 april - 30 april 2024

Stad Oostende zet volop in op duurzame mobiliteit. In onze stad zelf, maar ook bij de stadsmedewerkers. Denk maar aan het fluohesje om je zichtbaarheid te verhogen in de donkere maanden en recent ook de introductie van de fietslease.

Lees meer
Stad Veurne

Stad Veurne - schrijf je in als werknemer voor de campagne 'testkaravaan KMO'

8 april - 31 augustus 2024

Stad Veurne organiseert de testkaravaan voor de KMO's op haar grondgebied in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.

Lees meer
Seniorenzorg Lendelede

Seniorenzorg St-Vincentius Lendelede

22 maart - 5 april 2024

Seniorenzorg Lendelede biedt zorg en ondersteuning aan senioren uit Lendelede en nabijgelegen gemeentes.

Naast een woonzorgcentrum bieden wij ook ondersteuning via een centrum voor kortverblijf, een centrum voor dagverzorging en een groep van assistentiewoningen.

Lees meer
Home Vrijzicht - samen voor wat echt telt

WZC Home Vrijzicht

22 maart - 5 april 2024

'Samen voor wat echt telt' is niet zomaar onze leuze.
Een passie voor mensen is wat ons drijft.
We geloven dat waar mensen samen op weg gaan en in dialoog bouwen aan vertrouwen, wonderlijke mooie dingen ontstaan.
Om zo iedereen een nieuwe en warme thuis te geven.
Een omgeving waar mensen - bewoners en hun omgeving - medewerkers en vrijwilligers kansen krijgen.
Waar we elkaar steeds opnieuw verrassen met dat tikkeltje meer.

Lees meer