West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Unilin for smart living

Unilin Group

19 april - 29 april 2022
14378

Duurzame km afgelegd

1.9

Ton CO2 bespaard

72

Deelnemende werknemers

7%

% overstappers

31

Gebruiken nu de fiets

14378

Duurzame km afgelegd

1.9

Ton CO2 bespaard

72

Deelnemende werknemers

7%

% overstappers

31

Gebruiken nu de fiets

Unilin Group Wielsbeke

Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke
België

Bij Unilin Group dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. En dat betekent ook inzetten op duurzame mobiliteit. We ondernamen al verschillende acties om het woon-werkverkeer met de fiets te stimuleren.

En met succes! Onze collega’s tekenden al massaal in voor een leasefiets. We willen nog meer van onze collega’s overtuigen om te kiezen voor duurzame mobiliteit in hun woon-werkverkeer. Daarom willen we hen nu laten genieten van het aanbod van de testkaravaan. Zo kunnen onze collega’s nu ook zelf ervaren hoe de rit van en naar het werk met de (elektrische) fiets of een ander duurzaam alternatief kan verlopen.

Over Unilin Group
Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en decoratieve panelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten. We hebben meer dan 8000 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2020 een omzet van € 2,21 miljard. 
Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.  

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf