West-Vlaanderen : de gedreven provincie
BMT Aerospace

BMT Aerospace

28 juni - 8 juli 2022
3996

Duurzame km afgelegd

0.53

Ton CO2 bespaard

13

Deelnemende werknemers

10%

% overstappers

5

Gebruiken nu de fiets

3996

Duurzame km afgelegd

0.53

Ton CO2 bespaard

13

Deelnemende werknemers

10%

% overstappers

5

Gebruiken nu de fiets

BMT Aerospace

Handelsstraat 6
8020 Oostkamp
België

BMT Aerospace levert wereldwijd hoogtechnologische precisiecomponenten voor de luchtvaartsector, zoals tandwielen, transmissie- en actuatiesystemen. Om nog meer medewerkers aan te zetten tot een duurzame mobiliteitskeuze voor het woon-werkverkeer, wil BMT Aerospace de medewerkers graag laten proeven van het aanbod van de testkaravaan. 

 

BMT Aerospace is actief in 3 locaties: VS, Roemenië en België. De Belgische vestiging is gelegen in Oostkamp en is reeds meer dan 25 jaar wereldwijd een toonaangevende producent voor het aandrijfmechanisme van de slats (aanvalsboord vleugel) en flaps en dit voor verschillende commerciële vliegtuigprogramma’s waaronder Airbus, Boeing, Embraer, Sukhoi, Bombardier en Irkut.

Om nog meer medewerkers aan te zetten tot een duurzame mobiliteitskeuze voor het woon-werkverkeer, wil BMT Aerospace de medewerkers graag laten proeven van het aanbod van de testkaravaan.  Dit laat toe om in de praktijk te ondervinden hoe de rit van en naar het werk met de (elektrische) fiets of een ander duurzaam alternatief kan verlopen. Zich duurzaam verplaatsen is immers niet alleen goed voor het milieu (de CO2 en fijn stof uitstoot) maar biedt medewerkers vooral ook een gezonde manier van bewegen.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf