West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_Voestalpine Sadef NV

Voestalpine Sadef nv

22 augustus - 2 september 2016
12138

Duurzame km afgelegd

1.6

Ton CO2 bespaard

79

Deelnemende werknemers

0%

% overstappers

26

Gebruiken nu de fiets

12138

Duurzame km afgelegd

1.6

Ton CO2 bespaard

79

Deelnemende werknemers

0%

% overstappers

26

Gebruiken nu de fiets

Voestalpine Sadef nv

Bruggesteenweg 200
8830 Hooglede
België

Voestalpine SADEF in Gits, ietwat verstopt achter de huizen en het groen, is de Europese marktleider in de sector van koudprofielen- en buizenproducten. Het is lid van de sterke, internationale groep voestalpine en exporteert producten naar alle uithoeken van de wereld.

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN MAKE IT

De producten vinden hun toepassing in de meest uiteenlopende sectoren, van prefabscholen in Spanje en metrowagons in de VS over serres in Mexico en vrachtwagens in Europa tot veiligheidscabines in Japan en bussen in Turkije.

Mat méér dan 550 medewerkers is voestalpine Sadef één van de grootste werkgevers uit de regio. De werknemers staan centraal. Er wordt constant gestreefd naar een goede werkomgeving waarbij ook uitdagingen niet worden ontzien om te leren, te vernieuwen, te innoveren. Mensen moeten kunnen trots zijn op hun realisaties en deze van het bedrijf.

Heel wat mensen wonen in een straal van 15 km rond het bedrijf en deze doelgroep willen we warm maken om meer de fiets te gebruiken om naar het werk te komen. De Testkaravaan  biedt onze mensen de mogelijkheid om eens te ‘proeven’ en zodoende ‘de smaak te pakken te krijgen’ om dit verder te zetten.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf