West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_TE Connectivity

TE Connectivity Belgium

4 mei - 19 mei 2015
52786

Duurzame km afgelegd

6.97

Ton CO2 bespaard

132

Deelnemende werknemers

0%

% overstappers

35

Gebruiken nu de fiets

52786

Duurzame km afgelegd

6.97

Ton CO2 bespaard

132

Deelnemende werknemers

0%

% overstappers

35

Gebruiken nu de fiets

TE Connectivity Belgium

Siemenslaan 14
8020 Oostkamp
België

Bij TE Connectivity in Oostkamp ontwikkelen en vervaardigen 700 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielindustrie (connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de auto-elektronica).  Deze connectoren worden wereldwijd verstuurd naar klanten.
TE Connectivity  beschikt over een spuitgietafdeling, persafdeling een afdeling oppervlaktebehandeling en een assemblage-afdeling.  Daarnaast ontwikkelen en vervaardigen we ook bedrijfsmiddelen (werktuigen, spuitgietvormen en assemblagelijnen).

Mobiliteit wordt een steeds belangrijker aspect in het bedrijfsbeleid van de onderneming. Naast onze bestaande maatregelen op vlak van fietsvergoeding, carpooling en openbaar vervoer willen we binnen TE meewerken aan een verdere uitbouw van een duurzame woon- werkverplaatsing.
In dat opzicht is de testkaravaan een unieke gelegenheid om onze medewerkers gedurende twee weken gratis een vervoermiddel te laten uittesten zodat ze hun woon-werktraject op een andere manier dan de auto kunnen uitproberen.  We hopen met dit initiatief veel medewerkers te kunnen overtuigen hun wagen in te ruilen voor een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf