West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_torhout

Stad en ocmw Torhout

18 oktober - 28 oktober 2016
0

Duurzame km afgelegd

0

Ton CO2 bespaard

54

Deelnemende werknemers

30%

% overstappers

23

Gebruiken nu de fiets

0

Duurzame km afgelegd

0

Ton CO2 bespaard

54

Deelnemende werknemers

30%

% overstappers

23

Gebruiken nu de fiets

Stad en ocmw Torhout

Aartrijkestraat 11/b
8820 Torhout
België

De stad Torhout en het OCMW Torhout telt enkele sites. Deze liggen allemaal centraal rond het nieuwe stadskantoor. Torhout ligt in het Brugse Ommeland en heeft tal van fietsverbindingen vandaar dat we graag onze eigen medewerkers stimuleren om langs deze wegen naar het werk te komen. Een vorm van duurzame mobiliteit maar ook het welzijn en de gezondheid van de medewerkers.
In het verleden gebeurden al enkele initiatieven om het gebruik van openbaar vervoer en de fiets bij woon-werkverkeer te stimuleren.

De provincie West-Vlaanderen biedt met de testkaravaan de medewerkers van de stad en OCMW de kans om verschillende mogelijkheden van duurzame mobiliteit gratis uit te testen. Zo kunnen ze ervaren hoe het is om met een duurzaam vervoersmiddel naar het werk te komen en op die manier ook de vele voordelen ervan te ontdekken. Zoals geen files, geen parkeerproblemen, een beweegmoment,…

Met deze actie wil de stad Torhout en OCMW zijn medewerkers motiveren om naar een duurzaam vervoersmiddel over te stappen.  

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf