West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_pzolv

PZonzelievevrouw

29 september - 11 oktober 2016
17040

Duurzame km afgelegd

2.25

Ton CO2 bespaard

83

Deelnemende werknemers

15%

% overstappers

40

Gebruiken nu de fiets

17040

Duurzame km afgelegd

2.25

Ton CO2 bespaard

83

Deelnemende werknemers

15%

% overstappers

40

Gebruiken nu de fiets

PZonzelievevrouw

Koning Albert I-laan 8
8200 Brugge
België

Het PZonzelievevrouw in Brugge is een algemeen psychiatrisch ziekenhuis dat gespecialiseerde behandeling biedt voor diverse psychiatrische problematieken. Het ziekenhuis telt 412 bedden en plaatsen voor residentiële en dagbehandeling. Als actieve partner van het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Noord-West-Vlaanderen investeert het ziekenhuis personeel en middelen in mobiele teams, actief in de regio.

Het PZonzelievevrouw besteedt erg veel aandacht aan duurzame mobiliteit met daaraan gekoppeld gezondheid en beweging voor de medewerkers (en ook patiënten). Fietsvergoeding maakt al jaren deel uit van het verloningspakket en op regelmatige tijdstippen zet het ziekenhuis zijn medewerkers aan tot bewegen.  Vorig jaar werd er nog samen ‘gekroenkeld’ en in 2016 staat een uitgebreide interne campagne rond bewegen en gezondheid op het programma.

De “testkaravaan” past dus in ons plaatje. Het ziekenhuis bevindt zich aan de Brugse stadstrand in de onmiddellijke omgeving van het station.Voor de ruim 550 medewerkers is de campus erg makkelijk bereikbaar met de fiets en/of het openbaar vervoer. Het gratis uittesten van duurzame mobiliteit kan hierin duidelijk een meerwaarde zijn om nog meer mensen aan te zetten tot duurzaam en gezond woon-werkverkeer.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf