West-Vlaanderen : de gedreven provincie
logo valckeburg

PVT Valckeburg

20 augustus - 31 augustus 2018
1358

Duurzame km afgelegd

0.18

Ton CO2 bespaard

12

Deelnemende werknemers

26%

% overstappers

10

Gebruiken nu de fiets

1358

Duurzame km afgelegd

0.18

Ton CO2 bespaard

12

Deelnemende werknemers

26%

% overstappers

10

Gebruiken nu de fiets

PVT Valckeburg

Kloosterstraat 7
8800 Rumbeke
Belgiƫ

PVT Valckeburg is een psychiatrisch verzorgingstehuis gelegen in het centrum van Rumbeke. Het biedt een verblijf aan 60 bewoners met een gestabiliseerde psychische stoornis, die een permanente ondersteuning nodig hebben voor de dagelijkse bezigheden.

PVT Valckeburg is een samenwerkingsverband tussen drie psychiatrische ziekenhuizen: Psychiatrisch Ziekenhuis Heilige Familie Kortrijk, Kliniek Sint-Jozef Pittem en Psychiatrisch Centrum O.L.V. van Vrede Menen.

Onze missie is samen een thuis op maat creĆ«ren voor personen met een langdurige en gestabiliseerde psychische zorgbehoefte, samen de mogelijkheden en levenskwaliteit van de bewoner optimaliseren  en  samen integratie bevorderen in ons PVT, de buurt en de samenleving.

Als PVT vinden we ook duurzaamheid belangrijk. We willen onze medewerkers aanmoedigen om bewuster om te gaan met verplaatsingen. Duurzame mobiliteit is niet alleen beter voor het milieu maar kan ook een positieve invloed hebben op onze lichamelijke en mentale gezondheid.

De provincie West-Vlaanderen biedt met de testkaravaan de medewerkers van het PVT de kans om verschillende duurzame vervoersmiddelen gratis uit te testen. Op die manier kunnen we onze medewerkers stimuleren om het woon-werkverkeer met de fiets te ervaren.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf