West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_psychiatrisch ziekenhuis Heilige Familie Kortrijk

Psychiatrisch Ziekenhuis Heilige Familie

9 september - 22 september 2016
8592

Duurzame km afgelegd

1.13

Ton CO2 bespaard

47

Deelnemende werknemers

20%

% overstappers

17

Gebruiken nu de fiets

8592

Duurzame km afgelegd

1.13

Ton CO2 bespaard

47

Deelnemende werknemers

20%

% overstappers

17

Gebruiken nu de fiets

Psychiatrisch Ziekenhuis Heilige Familie

Groeningepoort 4
8500 Kortrijk
België

Het psychiatrisch ziekenhuis (PZ H. Familie, De Korbeel , De Patio behoort tot Groep Zorg H. Familie. Groep Zorg H .Familie telt meer dan 800 enthousiaste medewerkers en omvat ook nog 4 woon- en zorgcentra (WZC St-Carolus, WZC De Pottelberg, WZC Rustenhove, WZC St. Jozef), een) en een initiatief beschut wonen (De Bolster) in de provincie West-Vlaanderen.

Groep Zorg H. Familie stelt vanuit haar missie “mensen centraal in zorg” niet enkel de patiënt of de bewoner centraal, maar ook haar medewerkers. Vanuit de overtuiging dat medewerkers het verschil maken in de kwaliteit van zorg wordt er dan ook blijvend geïnvesteerd in medewerkers. In dit kader mag Groep Zorg H. Familie reeds verschillende jaren het “Investors In People” certificaat dragen. Gedreven door onze kernwaarden (Professionaliteit, Respect, Engagement, Teamwork) zien we respect als een fundamentele ingesteldheid waarmee we niet enkel in relatie treden tot andere personen, maar ook in relatie tot de omgeving en het milieu.

Als organisatie willen we dan ook blijvend inzetten op duurzaamheid, waar het stimuleren van milieuvriendelijke mobiliteit een belangrijke plaats inneemt. Omdat vervoer van en naar het werk deel uitmaakt van het werkdomein wil Groep Zorg H. Familie dit zo optimaal en milieuvriendelijk laten verlopen door het aanbieden van gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, een fietsvergoeding, stimuleren van carpooling, gratis gebruik van fietsen van de voorziening voor beroepsdoeleinden, etc. Via deelname aan de testkaravaan willen we dan ook ons beleid mbt duurzame mobiliteit nog meer kracht bijzetten!    

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf