West-Vlaanderen : de gedreven provincie
logo Pepsico

Pepsico

6 oktober - 24 oktober 2014
14810

Duurzame km afgelegd

1.95

Ton CO2 bespaard

46

Deelnemende werknemers

9%

% overstappers

16

Gebruiken nu de fiets

14810

Duurzame km afgelegd

1.95

Ton CO2 bespaard

46

Deelnemende werknemers

9%

% overstappers

16

Gebruiken nu de fiets

Pepsico

Albert I-laan 33
8630 Veurne
België

Bij PepsiCo geloven we dat we als groot bedrijf een belangrijke verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van de samenleving en van onze medewerkers. Enkel duurzaam ondernemerschap met oog voor milieu, gezondheid en persoonlijke groei van onze collega's kan ons helpen onze marktpositie te bestendigen en succesvol te blijven.

Om die belofte waar te maken heeft  onze vestiging in Veurne een aantal initiatieven opgezet, waarbij we ook onze 500 medewerkers  willen overtuigen om hier actief aan deel te nemen. Naast de dagelijkse productie van de beste chips en snacks ter wereld, (denk maar aan Lays/Doritos/Smiths) organiseren we zo - onder de noemer ‘Live Life Well’ - bijvoorbeeld jaarlijkse sportdagen, bieden we fietsen aan met een fikse korting, nemen we deel aan lokale sportwedstrijden met Pepsico Teams, ... Noem maar op.

Door deel te nemen aan de ‘Testkaravaan’ willen we onze mensen nog eens extra warm maken om op een duurzame manier naar het werk te komen. Door hen te laten proeven van ‘hoe het anders kan’ zijn we er van overtuigd dat nóg meer medewerkers ervoor zullen kiezen om het ook ‘anders te doen’.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf