West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_ZoWe

Opleidingscentrum ZoWe verpleegkunde

18 april - 28 april 2017
16110

Duurzame km afgelegd

2.13

Ton CO2 bespaard

63

Deelnemende werknemers

53%

% overstappers

25

Gebruiken nu de fiets

16110

Duurzame km afgelegd

2.13

Ton CO2 bespaard

63

Deelnemende werknemers

53%

% overstappers

25

Gebruiken nu de fiets

Opleidingscentrum ZoWe verpleegkunde

Barrièrestraat 2d
8200 Brugge
België

ZoWe verpleegkunde leidt studenten op tot gegradueerd verpleegkundigen. Op onze twee campussen in Brugge en Oostende verwelkomen we zowel jongeren als volwassenen.

Als school vervullen we een maatschappelijke rol. Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel. We proberen dan ook onze 600 studenten en 120 collega’s zoveel mogelijk te sensibiliseren en respect voor anderen en het milieu bij te brengen.

Beide campussen bevinden zich op een boogscheut van het station en een groot aantal medewerkers komt al met de fiets of het openbaar vervoer naar school, maar dit kan altijd beter. En daar kan onze deelname aan de Testkaravaan een steentje toe bijdragen.

De actie zal onze medewerkers aanzetten om na te denken over alternatieve vormen van mobiliteit. Daarnaast plannen we vanuit de school zelf de bouw van een nieuwe fietsenstalling, het uitvoeren van een mobiliteitsscan en de oprichting van een ecoteam.

Het einddoel van al deze inspanningen is de kloof dichten tussen het reeds aanwezige milieubewustzijn en daadwerkelijk milieuvriendelijk gedrag door het uitbouwen van een uitgebreid milieuzorgplan.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf