West-Vlaanderen : de gedreven provincie
logo OLV Middelares Rekkem

OLV Middelares Rekkem

12 oktober - 25 oktober 2018
1872

Duurzame km afgelegd

0.25

Ton CO2 bespaard

30

Deelnemende werknemers

26%

% overstappers

16

Gebruiken nu de fiets

1872

Duurzame km afgelegd

0.25

Ton CO2 bespaard

30

Deelnemende werknemers

26%

% overstappers

16

Gebruiken nu de fiets

OLV Middelares Rekkem

Priester Coulonstraat 9
8930 Rekkem
België

Nabij de dorpskern van Rekkem bevindt zich het woonzorgcentrum OLVrouw Middelares. Het woonzorgcentrum is een voorziening met 110 woongelegenheden, verspreid over 6 woonvormen. Ons woonzorgcentrum richt zich naar 65-plussers. Dit kunnen zowel individuen als echtparen zijn.

Om een zo goed mogelijk antwoord te geven op hun individuele zorgvraag, beschikken we over de mogelijkheid om zowel personen met een intensieve lichamelijke zorgbehoefte te begeleiden, als gespecialiseerde zorg aan te bieden voor personen met dementie.

Hoewel ons huis nooit een ‘thuis’ kan vervangen, zetten wij ons optimaal in om verder betekenis te geven aan de aangename dingen van het leven.  Via onze professioneel opgeleide medewerkers en ons uitgebreid activiteitenaanbod brengen wij onze residenten samen, activeren en begeleiden wij hen volgens hun persoonlijke wensen en behoeften.

Dagelijks staan onze personeelsleden in om aan onze bewoners een waardevolle dag te schenken. Hiervoor wordt ook dagelijks een verplaatsing gemaakt van en naar het werk. In samenwerking met de provincie West-Vlaanderen willen wij onze medewerker laten proeven van de verschillende mogelijkheden om zich duurzaam te verplaatsen, alsook de medewerkers een hart onder de riem steken die het reeds doen.

Door deel te nemen aan de actie wensen we aan te tonen dat we ook als organisatie bewust bezig zijn met het milieu en willen we de collega's overtuigen van de vele voordelen van duurzaam vervoer: goed voor de gezondheid, de portemonee en zeker en vast het milieu!

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf