West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_Molendries

Molendries vzw

26 april - 12 mei 2016
112

Duurzame km afgelegd

0.01

Ton CO2 bespaard

1

Deelnemende werknemers

3%

% overstappers

0

Gebruiken nu de fiets

112

Duurzame km afgelegd

0.01

Ton CO2 bespaard

1

Deelnemende werknemers

3%

% overstappers

0

Gebruiken nu de fiets

Molendries vzw

Koolskampstraat 39B
8830 Hooglede
België

Maatwerkbedrijf Molendries zorgt ervoor dat mensen kunnen werken in een beschermde omgeving. Dit kan zowel in restaurant Molendries, broodjeszaak ‘t Buurtwinkeltje als bij de Poetslijn.

Het personeel van de Poetslijn is dagelijks in West Vlaanderen op weg om diverse bushokjes te poetsen. Gebruikers van openbaar vervoer hechten veel belang aan net onderhouden schuilhokjes en onze medewerkers zijn fier daar hun aandeel in te hebben.

In ’t Buurtwinkeltje komt dagelijks heel wat volk over de vloer om een belegd broodje op te halen maar heel wat bestellingen worden ook tot bij de klant geleverd. Dit alles gebeurt te voet of met de fiets. We bereiden niet enkel “gezonde broodjes” we leveren ze ook op  “een gezonde manier”.

Voor Molendries is de Testkaravaan een uitgelezen mogelijkheid om het personeel de kans te bieden om onder andere de elektrische fiets te testen.

Wie in de  horeca werkt kan ook niet altijd gebruik maken van openbaar vervoer, uurroosters zijn weinig op elkaar afgestemd, wie weet vervangt de (elektrische) fiets binnenkort de wagen voor bepaalde personeelsleden. We laten hen alvast eens proeven.

Molendries maakt, samen met Dominiek Savio, Mariasteen en Jobcentrum, deel uit van de koepel Dienstencentrum GID(t)S vzw

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf