West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_Deceuninck

Deceuninck

29 juni - 10 juli 2015
7390

Duurzame km afgelegd

0.98

Ton CO2 bespaard

47

Deelnemende werknemers

8%

% overstappers

23

Gebruiken nu de fiets

7390

Duurzame km afgelegd

0.98

Ton CO2 bespaard

47

Deelnemende werknemers

8%

% overstappers

23

Gebruiken nu de fiets

Deceuninck

Bruggesteenweg 360
8830 Hooglede-Gits
België

Bij Deceuninck biedt ons engagement op vlak van innovation, ecology en design een duidelijke focus: building a sustainable home. Een (t)huis dat energiezuiniger is om in te wonen en aantrekkelijker om naar te kijken. Deceuninck verwerkt wereldwijd de nieuwste materialen tot producten die weinig onderhoud vergen, top isoleren, lang meegaan en op het einde van de gebruiksduur volledig kunnen worden gerecycleerd. Bovendien helpen onze waarden, Candor, Top Performance en Entrepreneurship ons meebouwen aan een betere wereld voor onze Partners en eindgebruikers. Deceuninck heeft sterke ambities. We willen bouwen aan een werkomgeving waarin mensen trots zijn op hun bijdrage, we willen onze positie bij de top drie in de markt versterken. Bovenop onze ecologische duurzaamheid, streeft Deceuninck naar financiële duurzaamheid.

Hoofdzetel van Deceuninck is Hooglede-Gits. Deceuninck stelt 3400 mensen te werk in 25 landen, waarvan 600 op de Belgische sites in Hooglede-Gits en Diksmuide. Deceuninck heeft productievestigingen in België, Chili, Frankrijk, Duitsland, Polen, Rusland, Thailand, de Tsjechische Republiek, Turkije, het VK en in de VS.

 In 2014 realiseerde Deceuninck een nettowinst van € 10,5 miljoen bij een omzet van € 552,8 miljoen. Voor meer info: www.deceuninck.be

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf