West-Vlaanderen : de gedreven provincie
logo De Lovie

De Lovie

31 augustus - 11 september 2015
22838

Duurzame km afgelegd

3.01

Ton CO2 bespaard

121

Deelnemende werknemers

21%

% overstappers

48

Gebruiken nu de fiets

22838

Duurzame km afgelegd

3.01

Ton CO2 bespaard

121

Deelnemende werknemers

21%

% overstappers

48

Gebruiken nu de fiets

De Lovie

Krombeekseweg 82
8970 Poperinge
België

De Lovie begeleidt ongeveer 600 personen met een verstandelijke handicap in verschillende vestigingsplaatsen verspreid over de Westhoek. De hoofdzetel van De Lovie is gelegen op het mooie en rustgevende kasteeldomein in Poperinge.

Bijna 600 personeelsleden en ruim 100 vrijwilligers werken dagelijks aan een rijk leven voor personen met een verstandelijke handicap. Wij streven naar een zo hoog mogelijk welzijn met respect voor elk individu. Wij bouwen aan sociale netwerken en een toegankelijke samenleving op basis van gelijkwaardigheid. De Lovie versterkt haar missie met tal van initiatieven die de positieve beeldvorming over personen met verstandelijke handicap in de samenleving bevorderen : bezoeken en arrangementen, winkels, beeldende kunst en muziek,…
De Lovie is een organisatie in beweging en voortdurend op zoek naar verbeteringsprocessen op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Lovie ondertekende het Charter Duurzaam Ondernemen en werkt mee aan de Campagne Energiejacht van de Bond Beter Leefmilieu.
Met de campagne ‘De testkaravaan komt eraan’ wil De Lovie haar medewerkers stimuleren tot duurzaam woon-werkverkeer

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf