West-Vlaanderen : de gedreven provincie

De Branding

21 augustus - 4 september 2017
10292

Duurzame km afgelegd

1.36

Ton CO2 bespaard

48

Deelnemende werknemers

18%

% overstappers

20

Gebruiken nu de fiets

10292

Duurzame km afgelegd

1.36

Ton CO2 bespaard

48

Deelnemende werknemers

18%

% overstappers

20

Gebruiken nu de fiets

De Branding

Ringlaan 30
8501 Heule
België

de branding’ is een deel van groep WAAK en biedt in de regio Zuid-West-Vlaanderen een ruim aanbod van ondersteuning aan mensen met een beperking (gebruikers). Verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne bieden we diverse vormen van dagondersteuning, woonondersteuning en kortdurende ondersteuning, zowel aan volwassenen met een lichte verstandelijke beperking als aan personen met een diep verstandelijke beperking of met meervoudige beperkingen.

In ‘de branding’ wordt reeds vele jaren - terecht - ruim aandacht besteed aan duurzame mobiliteit. Dankzij een heleboel initiatieven zoals het aanbieden van bedrijfsfietsen, het installeren van overdekte fietsenstallingen, het vergoeden van het woon-werkverkeer per fiets, het voorzien van een fietshersteldienst… werd een ganse fietscultuur op gang gebracht. Elk jaar wordt ook enthousiast deelgenomen aan het initiatief Car Free Day, waarbij iedereen aangemoedigd wordt om één dag koning auto aan de kant te laten.

Met de testkaravaan willen we het thema duurzame mobiliteit nog eens extra in de verf zetten en nog meer medewerkers overtuigen om de woon-werk verplaatsing af te leggen met de fiets.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf