West-Vlaanderen : de gedreven provincie
logo Bond Moyson West-Vlaanderen

Bond Moyson West-Vlaanderen

14 oktober - 28 oktober 2021
10800

Duurzame km afgelegd

1.43

Ton CO2 bespaard

42

Deelnemende werknemers

19%

% overstappers

20

Gebruiken nu de fiets

10800

Duurzame km afgelegd

1.43

Ton CO2 bespaard

42

Deelnemende werknemers

19%

% overstappers

20

Gebruiken nu de fiets

Bond Moyson Kortrijk

President Kennedypark 2
8500 Kortrijk
België

Het ziekenfonds ‘Bond Moyson West-Vlaanderen’ telt een driehonderdtal personeelsleden. Die werken niet alleen in de 42 kantoren, maar ook in het Moysoncentrum van Kortrijk, Brugge en Oostende. Dit najaar strijkt de testkaravaan neer in de site in Kortrijk.

 

Als socialistisch ziekenfonds dragen wij duurzaamheid hoog in het vaandel. We zetten dan ook graag in op de verduurzaming van het woon-werkverkeer van onze medewerkers. Zo willen we ook ons steentje bijdragen aan een betere mobiliteit en de strijd tegen de klimaatopwarming.

Vandaag moedigen wij onze medewerkers al aan om met de fiets naar het werk te komen. Zij kunnen rekenen op een fietsvergoeding, een overdekte fietsenstalplaats en de mogelijkheid om te douchen als ze aankomen op het werk.

Dit jaar gaan we een stap verder. Samen met de provincie West-Vlaanderen willen we onze medewerkers de kans geven om een duurzaam vervoersmiddel uit te testen voor het woon-werkverkeer, in de hoop dat het zal smaken naar nog en er meer mensen de stap zetten om geregeld met de (elektrische) fiets naar het werk te komen. 

 

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf