West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo Bombardier

Bombardier Transportation

30 maart - 10 april 2015
14494

Duurzame km afgelegd

1.91

Ton CO2 bespaard

61

Deelnemende werknemers

0%

% overstappers

10

Gebruiken nu de fiets

14494

Duurzame km afgelegd

1.91

Ton CO2 bespaard

61

Deelnemende werknemers

0%

% overstappers

10

Gebruiken nu de fiets

Bombardier Transportation

Vaartdijkstraat 5
8200 Brugge
België

Duurzame mobiliteit. Dat is waar Bombardier Transportation als wereldleider in spoorwegtechnologie voor staat. De BOMBARDIER ECO4 technologieën – gebouwd op de vier hoekstenen van energie, efficiëntie, economie en ecologie – besparen energie, beschermen het milieu en helpen om de globale treinperformantie te verbeteren voor zowel klanten als passagiers.

De Brugse vestiging is één van de grootste industriële sites voor de productie van rollend spoorwegmaterieel in Europa. Ons team van meer dan 750 medewerkers bouwt elke dag milieuvriendelijke, comfortabele en energiezuinige oplossingen voor vervoer over het spoor.

Daarnaast streven wij ernaar onze CO2-uitstoot te minimaliseren. Onze bedrijfsprocessen worden aangepast, er wordt geïnvesteerd in zuinige en dus milieuvriendelijke installaties voor onder meer de verwarming en ventilatie van gebouwen en we hebben een mobiliteitsbeleid dat medewerkers aanspoort om zich op een groene manier te verplaatsen. Woon-werkverkeer met de fiets, met het openbaar vervoer of via carpooling wordt gestimuleerd. Met onze deelname aan de Testkaravaan hopen we nog meer collega’s over de streep te halen om op een CO2-neutrale manier naar het werk te komen.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf