West-Vlaanderen : de gedreven provincie
logo BEP Europe

BEP Europe

27 maart - 10 april 2018
5290

Duurzame km afgelegd

0.7

Ton CO2 bespaard

19

Deelnemende werknemers

15%

% overstappers

7

Gebruiken nu de fiets

5290

Duurzame km afgelegd

0.7

Ton CO2 bespaard

19

Deelnemende werknemers

15%

% overstappers

7

Gebruiken nu de fiets

BEP Europe

Ten Briele 6
8200 Brugge
België

BEP EUROPE nv, onderdeel van de Burke Porter Group, is leider in de ontwikkeling van geavanceerde elektrische-, mechanische- en softwareoplossingen voor test- en productiesystemen.

Deze systemen variëren van alternatieve energietoepassingen tot contract manufacturing, automotive testapparatuur en een verscheidenheid aan speciale machines.

Binnen BEP Europe NV worden voornamelijk eindelijntestmachines gebouwd.

Onze rollenbanken, spoorbanken, lichtafregelsystemen,… worden volledig in onze vestiging ontwikkeld en geproduceerd. Tot onze klanten behoren alle bekende, wereldwijd gevestigde autoconstructeurs.

Om onze wereldwijde markt beter te kunnen bedienen, heeft Burke Porter Group 34 productiefaciliteiten, saleskantoren en servicemedewerkers op strategische locaties over de hele wereld. Doordat we alom vertegenwoordigd zijn, is BEP Europe in staat ongeëvenaarde levering en ondersteuning te bieden aan onze klanten over de hele wereld. Daarnaast weten we ook op een dynamische en naadloze manier in te spelen op de behoeften van onze klanten.

BEP EUROPE nv is gevestigd aan de rand van Brugge, en is gemakkelijk bereikbaar. Momenteel stellen wij een 130-tal personen te werk.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf