West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo Bekaert

Bekaert Ingelmunster

29 juni - 7 oktober 2015
10036

Duurzame km afgelegd

1.32

Ton CO2 bespaard

47

Deelnemende werknemers

21%

% overstappers

15

Gebruiken nu de fiets

10036

Duurzame km afgelegd

1.32

Ton CO2 bespaard

47

Deelnemende werknemers

21%

% overstappers

15

Gebruiken nu de fiets

Bekaert Ingelmunster

Meulebekestraat 139
8770 Ingelmunster
België

Bekaert (www.bekaert.com) is een wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continu creëren van toegevoegde waarde streven we ernaar de voorkeurleverancier voor staaldraadproducten en –oplossingen te zijn voor onze klanten wereldwijd.

Bekaerts wereldwijde strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR: corporate social responsibility) is gebaseerd op 4 hoofdpijlers: onze verantwoordelijkheid op de werkplek, op de markt, ten aanzien van het milieu en tegenover de maatschappij. Onze CSR-inspanningen en -activiteiten zijn daarom gericht op de belangen van al onze stakeholders: medewerkers, klanten, aandeelhouders, partners, lokale overheden en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Bekaert organiseert traditioneel elk jaar in september een Internationale Gezondheids- en Veiligheidsdag. In 2014 werd dit uitgebreid naar een volledige week om alle medewerkers de kans te geven om deel te nemen. Het centrale thema van deze editie was “Bekaert in beweging, veilig en gezond”. De veiligheidscomponent richtte zich op intern en extern transport en op het omgaan met machines met bewegende onderdelen. In het kader van het gezondheidsluik werd een vitaliteitsuitdaging opgezet: het doel was om 80 000 km te bereiken door samen op een gezonde manier te bewegen. Dankzij de actieve deelname van alle teams wereldwijd bereikte de teller uiteindelijk 130 220 km.  Deze vitaliteitsuitdaging heeft de toon gezet voor blijvende gezondheidsacties in onze vestigingen.

Daarom nemen onze medewerkers in Bekaert Ingelmunster vol enthousiasme deel aan de provinciale woon-werkcampagne “de testkaravaan komt er aan”. Onder het motto “een gezonde geest in een gezond lichaam”  wensen we blijvend werk te maken van een gezonde en geëngageerde werksfeer binnen ons bedrijf. 

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf