West-Vlaanderen : de gedreven provincie
Logo_az west

az West

29 juni - 13 juli 2017
10984

Duurzame km afgelegd

1.45

Ton CO2 bespaard

88

Deelnemende werknemers

13%

% overstappers

49

Gebruiken nu de fiets

10984

Duurzame km afgelegd

1.45

Ton CO2 bespaard

88

Deelnemende werknemers

13%

% overstappers

49

Gebruiken nu de fiets

az West

Ieperse Steenweg 100
8630 Veurne
Belgiƫ

Az West is een regionaal ziekenhuis voor Westhoek en Westkust. Het is met meer dan 700 medewerkers de grootste werkgever van de streek.

Wij vinden duurzame mobiliteit belangrijk. Niet alleen omdat het beter is voor het milieu, maar ook en vooral omdat het onze medewerkers gezonder maakt: ze krijgen een betere fysieke conditie en worden mentaal weerbaarder. Wij stimuleren onze medewerkers op verschillende manieren om duurzaam naar het werk te komen. Het ziekenhuis beschikt over een grote beveiligde fietsenstalling voor medewerkers en er is een fietsvergoeding. 2 laadpalen voor elektrische wagens zorgen ervoor dat zij die niet met de fiets of te voet kunnen komen, zich ook met de wagen duurzaam kunnen verplaatsen. Voor onze bezoekers bouwen we binnenkort bijkomende fietsenstallingen.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat we nog meer medewerkers kunnen overtuigen om met de fiets te komen, verwelkomen wij de Testkaravaan. Immers, nog meer fietsers betekent dat ook de druk op onze parking vermindert.

Ben je ook overtuigd dat je bedrijf moet deelnemen?

Maak hier een afspraak en testkaravaan komt bij je langs.

Neem deel met je bedrijf