U bent hier

VANDEN BROELE Group

3866

Duurzame kms afgelegd

184.09523809524

km per werknemer

0.5

Ton CO2 bespaard

21

Deelnemende werknemers

21%

Deelnemende werknemers

4

Stapten over naar duurzaam

Passage testkaravaan
06
oktober 2015
19
oktober 2015

Adres

Lieven Bauwensstraat 33,
8200 Brugge

VANDEN BROELE Group

De Vanden Broele Group bestaat uit 4 onafhankelijke bedrijven die gespecialiseerd zijn in COMMUNICATIE & INFORMATIE. Binnen de groep is er een uitgeverij (Uitgeverij Vanden Broele), een communicatiebureau (Cayman), een productiebedrijf (Vanden Broele Productions) en een IT-bedrijf (Novado).

Vanden Broele bestaat sinds 1957. Oprichter Jacques Van den Broele droeg van bij het begin respect hoog in zijn vaandel, een waarde die trouwens de basis vormt voor alle activiteiten. Respect voor de mensen in het bedrijf, de klanten en leveranciers, het materiaal en de omgeving. Klantgerichtheid, Innovatie, Duurzaamheid en Sociaal engagement, kortweg KIDS, zijn ook vandaag nog steeds onze kernwaarden.

De 4 bedrijven van de Vanden Broele Group, die samen een 100-tal mensen te werk stellen, maken van INNOVATIE en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) twee absolute topprioriteiten. Door zelf het goede voorbeeld te geven, proberen we ook onze klanten en leveranciers bewust te maken van deze duurzame visie. Met de acties die Vanden Broele onderneemt, hopen we dan ook andere organisaties te inspireren en te stimuleren om de 3 P’s (people, planet & profit) als richtlijn te hanteren. We zetten o.a. in op een duurzaam HR-beleid, energiezuinige alternatieven, gebruik van FSC-papier en een vooruitstrevend mobiliteitsplan.