U bent hier

Jetair

19054

Duurzame kms afgelegd

209.38461538462

km per werknemer

2.5

Ton CO2 bespaard

91

Deelnemende werknemers

18.2%

Deelnemende werknemers

24

Stapten over naar duurzaam

Passage testkaravaan
16
april 2015
28
april 2015

Adres

Gistelsesteenweg 1
8400 Oostende

Jetair

Touroperator Jetair – met hoofdzetel in Oostende – sluit zich bewust aan bij www.testkaravaan.be

 

Dit initiatief past perfect in het beleid van de grootste Belgische reisgroep om op een duurzame manier te ondernemen.

De meest in het oog springende duurzame inspanningen zijn de grote investeringen van luchtvaartmaatschappij Jetairfly om met nieuwe, zuiniger en geluidsarmere vliegtuigen te vliegen, met een lagere ecologische voetafdruk tot gevolg. Bij de keuze van haar vakantiehotels kiest de touroperator bewust voor Travelife-gecertifieerde hotels. Talrijke reisprogramma's – voornamelijk naar reisbestemmingen in de verre uithoeken van de wereld – hebben oog voor lokale, duurzame initiatieven en dragen daartoe ook financieel bij.

De touroperator ondertekent sinds jaren het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen, waarbij de mobiliteit van de werknemers een belangrijk element is in het duurzame beleid. De onderneming promoot carpoolen, voorziet veilige en comfortabele fietsenstallingen en betaalt fietsvergoedingen uit aan de medewerkers.

www.testkaravaan.be is dan ook een dankbaar initiatief, waarmee Jetair haar werknemers verder bewust wil maken van woon-werkverkeer met een lage ecologische voetafdruk en dit ook verder wil stimuleren.