U bent hier

De Lovie - Proveniershuis

800

Duurzame kms afgelegd

160

km per werknemer

0.1

Ton CO2 bespaard

5

Deelnemende werknemers

45.454545454545%

Deelnemende werknemers

2

Stapten over naar duurzaam

Passage testkaravaan
31
augustus 2015
11
september 2015

Adres

Provenplein 28
8972 Proven

De Lovie - Proveniershuis

De Lovie begeleidt ongeveer 600 personen met een verstandelijke handicap in verschillende vestigingsplaatsen verspreid over de Westhoek. De hoofdzetel van De Lovie is gelegen op het mooie en rustgevende kasteeldomein in Poperinge.

Bijna 600 personeelsleden en ruim 100 vrijwilligers werken dagelijks aan een rijk leven voor personen met een verstandelijke handicap. Wij streven naar een zo hoog mogelijk welzijn met respect voor elk individu. Wij bouwen aan sociale netwerken en een toegankelijke samenleving op basis van gelijkwaardigheid. De Lovie versterkt haar missie met tal van initiatieven die de positieve beeldvorming over personen met verstandelijke handicap in de samenleving bevorderen : bezoeken en arrangementen, winkels, beeldende kunst en muziek,…
De Lovie is een organisatie in beweging en voortdurend op zoek naar verbeteringsprocessen op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Lovie ondertekende het Charter Duurzaam Ondernemen en werkt mee aan de Campagne Energiejacht van de Bond Beter Leefmilieu.
Met de campagne ‘De testkaravaan komt eraan’ wil De Lovie haar medewerkers stimuleren tot duurzaam woon-werkverkeer