U bent hier

Barco nv site Kortrijk

40406

Duurzame kms afgelegd

505.075

km per werknemer

5.3

Ton CO2 bespaard

80

Deelnemende werknemers

11.764705882353%

Deelnemende werknemers

27

Stapten over naar duurzaam

Passage testkaravaan
01
september 2014
19
september 2014

Adres

President Kennedypark 35
B-8500 Kortrijk (Belgium)

Barco nv site Kortrijk

Barco: met plezier op weg met de Testkaravaan

Door deel te nemen aan de Testkaravaan wil Barco onderstrepen dat het duurzame mobiliteit hoog op de agenda plaatst. De vele Barco-medewerkers die in onze hoofdzetel in Kortrijk aan de slag zijn, willen we op een alternatieve manier naar het werk krijgen. Om zo het fileleed te verminderen en de CO2-uitstoot te drukken, terwijl we ook de conditie – en dus de gezondheid - van onze mensen opkrikken.

De West-Vlaamse Testkaravaan sluit trouwens perfect aan bij ons engagement tegenover mobiliteit en milieu. Als wereldwijde technologiespeler werken we permanent aan steeds slimmere oplossingen om de verkeersproblematiek aan te pakken. De grootste verkeerscentra ter wereld zijn uitgerust met Barco-videoschermen, zodat de operatoren het verkeer moeiteloos in goede banen kunnen leiden en de CO2-uitstoot verminderen. Elke dag helpen we 2,5 miljard pendelaars veilig naar huis.

Barco hecht ook groot belang aan duurzame technologie. Onze oplossingen worden steeds slimmer en compacter, ze bevatten meer gerecycleerde materialen, hun levensduur verlengt en hun energieverbruik daalt.

Zo werkt Barco elke dag aan een slimmere, groenere wereld. En we zijn blij dat West-Vlaanderen, dankzij de Testkaravaan, nog een stukje milieuvriendelijker wordt.

Bezoek onze website.