U bent hier

Stijn Herman - VIVES Brugge

Klaar voor vertrek!

 

Al snel bleek duidelijk dat het niet zou stoppen met regenen. Wat een plezierritje moest worden, viel letterlijk in het water. Maar we lieten het niet aan ons hart komen en gingen ervoor!

Onderweg hebben we 3 maal een zeer korte pauze ingelast. Dit tweemaal aan een pompstation, omdat we dan een afdak hadden, maar dat was wel een grappig plaatje, zo 3 fietsers die stoppen om "bij te tanken", want daar leek het op. De derde maal was in regio Pittem, want daar had mijn linkerbeen plots beslist om in kramp te gaan. Dit waarschijnlijk van de koude. Nu, het was al snel terug in orde en dan was het in 1 trek door tot thuis.

Woensdag 26/10/2016 keren we met de fietsen terug naar Brugge. De totaal afgelegde afstand zal dan 92 km zijn. Door de grote afstand van 1 traject en de duurtijd die nodig is (2u15 gereden op 19/10/16), kunnen we niet elke dag heen en terug rijden met de fiets. Volgens het weerbericht geven ze droog weer uit, dus we hopen dat het wat aangenamer fietsen zal zijn!

Hoe dan ook is het een toffe ervaring om het woon-werk traject eens met zo'n fiets af te leggen. Ik overweeg de aankoop van zo'n fiets, want het is echt aangenaam fietsen.

Bedankt voor het prachtig initiatief en voor de leuke ervaring die we anders niet zouden gehad hebben!

Met vriendelijke groeten

Stijn Herman