U bent hier

az West

0

Duurzame kms afgelegd

0

km per werknemer

0

Ton CO2 bespaard

0

Deelnemende werknemers

0%

Deelnemende werknemers

0

Stapten over naar duurzaam

Passage testkaravaan
29
juni 2017
13
juli 2017

Adres

Ieperse Steenweg 100

8630 Veurne

az West

Az West is een regionaal ziekenhuis voor Westhoek en Westkust. Het is met meer dan 700 medewerkers de grootste werkgever van de streek.

Wij vinden duurzame mobiliteit belangrijk. Niet alleen omdat het beter is voor het milieu, maar ook en vooral omdat het onze medewerkers gezonder maakt: ze krijgen een betere fysieke conditie en worden mentaal weerbaarder. Wij stimuleren onze medewerkers op verschillende manieren om duurzaam naar het werk te komen. Het ziekenhuis beschikt over een grote beveiligde fietsenstalling voor medewerkers en er is een fietsvergoeding. 2 laadpalen voor elektrische wagens zorgen ervoor dat zij die niet met de fiets of te voet kunnen komen, zich ook met de wagen duurzaam kunnen verplaatsen. Voor onze bezoekers bouwen we binnenkort bijkomende fietsenstallingen.

Omdat we ervan overtuigd zijn dat we nog meer medewerkers kunnen overtuigen om met de fiets te komen, verwelkomen wij de Testkaravaan. Immers, nog meer fietsers betekent dat ook de druk op onze parking vermindert.